Referenssit

“Suosittelen Tandem Rakennusta ilman muuta! Enkä vain minä, vaan koko taloyhtiö”

“Suosittelen Tandem Rakennusta ilman muuta! Enkä vain minä, vaan koko taloyhtiö”

Tandem Rakennus urakoi viiden rivitalon taloyhtiön kattoremontin Espoossa. Keskimäärin viiden työntekijän voimin toteutettiin laajempi kattoremontti ja sen yhteydessä muitakin toimenpiteitä. Millaisia tuloksia syntyi? Miten yhteistyö sujui?

YHTEISTYÖN LÄHTÖKOHDAT

Lähes vuoden mittainen yhteistyö alkoi syksyllä 2019. Kohteessa oli ollut pitkään pohdintaa kattoremontista, sillä vanhan mineriittikaton elinkaari oli tulossa tiensä päähän. “Kattoremonttia suunnitellessa kartoitimme samalla julkisivun tarpeet. Suunnitelmana oli toteuttaa ensin kattoremontti, ja sen jälkeen julkisivuremontti, joka on vielä tuloillaan”, kertoo taloyhtiön puheenjohtaja Rolf Miettinen. Urakoitsijan valinta oli taloyhtiölle pitkä prosessi, johon kuului aluksi hankesuunnitelma, sitten työsuunnitelma ja lopuksi kilpailutus. “Kilpailutuksessa Tandem Rakennus nousi esiin. Vaikka heidän edullinen hintansa oli edukseen, myös heidän asiantuntemuksensa keskusteluissa vakuutti meidät”, kuvailee Miettinen.

MITÄ TEHTIIN?

Yhteistyö piti sisällään monia eri vaiheita. Purimme vanhan asbestia sisältävän mineriittikaton, ja tilalle tehtiin konesaumattu peltikatto. Suosittelimme kohteeseen kestävää ja laadukasta peltikattoa, johon päädyttiin yhteistuumin ja keskustellen niin suunnittelijoiden, isännöitsijöiden kuin asukkaidenkin kanssa. “Samalla kattoon tuli rakenteellisia muutoksia, kun esimerkiksi katon päätyjen lappeita jatkettiin siten, että talo näyttää modernimmalta. Kattoja myös laajennettiin ajatellen tulevaa julkisivuremonttia, joka kasvattaa ulkoseinien paksuutta”, kuvailee Miettinen.

Katsomme aina kattoa kokonaisuutena ja suosittelemme asiakkaallemme katon turvallisuuden ja käytettävyyden puolesta lisätöitä, mikäli tarpeen, sillä ne ovat usein helpommin toteutettavissa kattoremontin yhteydessä. Meille tärkeää on se, että sinä voit rentoutua kattoremontin ajan, sillä olemme asiantuntijoita ja tiedämme mitä katollesi pitää tehdä. Myös Miettinen nojasi asiantuntemukseemme ja kertoo kuinka “samaan urakkaan sisällytettiin vanhojen elementtisaumauksien uusinta. Lisäksi yhteistyössä parannettiin ilmastointia muuttamalla se koneelliseksi, sillä se oli helppo toteuttaa kattoremontin yhteydessä.”

MILLAINEN TANDEM RAKENNUS OLI KUMPPANINA?

“Fiilis Tandem Rakennuksesta jäi erittäin hyväksi. Kaikki työntekijät olivat todella ystävällisiä. Myös palaute taloyhtiön asukkailta oli hyvää ja kaikki olivat todella tyytyväisiä. Erittäin hyvä kokemus siis!”, kertoo Miettinen. Meille on ensisijaisen tärkeää, että asiakkaan on mutkatonta ja miellyttävää asioida kanssamme läpi yhteistyön. Puhumme yhteistyöstä emmekä projekteista, sillä sitähän kattoremontti parhaimmillaan on – yhdessä etenemistä. Miettinen kuvaa kommunikaatiotamme lämpimällä sävyllä: “Läpi urakan meillä oli kokouksia säännöllisesti, jossa kävimme läpi saavutettuja tuloksia. Mikäli jostain tuli keskusteltavaa tai huomautettavaa, niin palaute otettiin hyvin vastaan ja tilanne korjattiin. Yhteydenpito oli jatkuvaa”.

Emme voi liikaa korostaa, kuinka asiantuntijoina haluamme helpottaa sinun elämääsi olemalla luotettava ja osaava kumppani mitä tulee talon kruunuun, eli kattoon. Pohdimme, keskustelemme ja löydämme yhdessä parhaat ratkaisut katolle kuin katolle: “Tandem Rakennuksella osataan ehdottaa omia ratkaisuja, mikäli jokin asia voitaisiin tehdä paremmin. Siinä heidän asiantuntemuksensa on hyvää luokkaa”, kertoo Miettinen.

Tandem Rakennuksen näkökulmasta yhteistyö meni erittäin hyvin. Ensin tutustuttiin ja kun saatiin lyötyä kättä päälle, ryhdyttiin hommiin. Katon valmistuttua asiakkaamme voi olla varma, että katto on tarkasti tehty. Siksi työllämme onkin 100% tyytyväisyystakuu. Myös Miettinen komppaa: “Suosittelen Tandem Rakennusta ilman muuta. En vain minä, vaan koko taloyhtiö ajattelee hyvin positiivisesti tästä urakasta ja urakoitsijoista!”

Peltikatto Vesikattoremontti

Referenssit